Tipo "0" Mjukt vetemjöl, havremjöl och rågmjöl
Är en 100% naturlig blandning av mjöl som kombinerar styrkan av mjukt vetemjöl och smaken och smaken av havremjöl och rågmjöl.
Med Petra 5020 kan vi förbereda en fantastisk pizza i romersk stil med hög återfuktning (upp 80%) och lång jäsning (upp till 48 timmar). Detta mjöl är idealiskt för direkt och indirekt deg. Rekommenderas för alla pizzaioli som vill förbereda en lätt och krispig deg.
Specifikationer
Malningsgrad:
|
Tipo 0
|
Fuktighet:
|
max 15,5%
|
W:
|
350-360
|
P/L:
|
0,60-0,70
|
Gluteninnehåll:
|
44-46%
|
Hydrering:
|
Upp till 85%
|
Jäsningstid 20°C:
|
16t (upp till)
|
Jäsningstid 4°C:
|
48t (upp till)
|
Näringsinnehåll (per 100g)
Kolhydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
13,7
|
Salt:
|
0
|
Energi (kj):
|
1528,0
|
Energi (kcal):
|
360,0
|
Förpackningens storlek