Petra VIVA 0102 HP 2,5 kg

Petra VIVA 0102 HP 2,5 kg

Tål korta och långa stigtider

Artikelnummer: 105567

Mjölet är något grövre (Tipo 1), och har mer fibrer, än de vanligaste pizzamjölen. Petra 0102 HP är ett starkt mjöl (W320-340) och lämpar sig för både kort- och långtidsjäsning (4-6 timmar i rumstemperatur och 24-48 timmar i kylskåp).

 

 Kan jämföras med Couco från Caputo.

 

Mycket lämplig att använda på pizza, foccacia och alla typer av bröd.

159 SEK
Inte i lager (29dagar)
Skicka ett mail när varan finns på lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Petras revolutionerande HP (High Performance) serie har utvecklats genom mer än 5 års testning och forskning. Petra 0101 HP består av en blandning av olika vetekorn, inklusive patenterade grodda vetekorn. Detta resulterar i mycket välsmakande och stabila produkter.

 

Mjölet är något grövre (Tipo 1), och har mer fibrer, än de vanligaste pizzamjölen. Petra 0102 HP är ett starkt mjöl (W320-340) och lämpar sig för både kort- och långtidsjäsning (4-6 timmar i rumstemperatur och 24-48 timmar i kylskåp). Mycket lämplig att använda på pizza, foccacia och alla typer av bröd.

 

När den används till pizza rekommenderas medium hydrering (60-70 %).

 

Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.

 

Kan innehålla spår av soja.

 

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 1

Fuktighet:

max 15,5%

W:

320-340 

P/L:

0,55-0,65

Hydrering:

60-70%

Jäsningstid 20°C:   

6h (upp till)

Jäsningstid 4°C:

48h (upp till)

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:  

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

13,2

Salt:

0,003

Energi (kj):

1520

Energi (kcal):

358

 

Förpackningens storlek

2,5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner