Petra 0001 Zero Glutine 3 kg

Petra 0001 Zero Glutine 3 kg

Glutenfritt pizzamjöl

Artikelnummer: 105568

Behöver du ett glutenfritt mjöl har Petra här tagit fram ett väldigt bra alternativ. Hög hydrering rekommenderas för detta mjöl (90-110%), och de bästa resultaten uppnås med relativt korta jäsningstider (2 till 6 timmar).

 

Kan jämföras med Fioreglut från Caputo.

398 SEK
Inte i lager (30dagar)
Skicka ett mail när varan finns på lager
BeskrivningTeknisk infoAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Behöver du ett glutenfritt mjöl har Petra här tagit fram ett väldigt bra alternativ. Hög hydrering rekommenderas för detta mjöl (90-110%), och de bästa resultaten uppnås med relativt korta jäsningstider (2 till 6 timmar).

Kan jämföras med Fioreglut från Caputo.

Degen uppnår bra spänst och slutresultatet kommer med största sannolikhet att överraska dig om du har provat olika andra glutenfria alternativ tidigare. Mjölet passar även utmärkt till focaccia och andra vita bakverk.

Specifikationer

Fuktighet:

max 15,5%

W:

350-380

P/L:

0,60-0,70

Gluteninnehåll:

<20ppm

Hydrering:

90-110%

Jäsningstid 20°C:   

2-6 h

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:   

73,0

Fiber:

6,0

Fett:

1,2

Proteiner:

5,6

Salt:

2,000

Energi (kj):

1429,0

Energi (kcal):

337,0

 

Förpackningens storlek

3 kg

Teknisk info


Alternativ
Support
Recensioner