Påskmust koncentrat

Påskmust koncentrat

Originalet från AB Roberts i Örebro

Artikelnummer: 104650

Går det att buteljera påsken? Ett unikt samarbete med AB Roberts gör att vi kan erbjuda originalkoncentratet baserat på påskmustextraktet som endast görs i Örebro.


Detta är ett koncentrat, eller compound på fackspråk, där socker, syror och extraktet redan är blandat. Det betyder att produkten är färdig att blandas direkt med kolsyrat vatten och det smakar precis som påskmust ska göra.

195 SEK
-+
16i lager
BeskrivningTeknisk infoAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Går det att buteljera påsken? Ett unikt samarbete med AB Roberts gör att vi kan erbjuda original koncentratet baserat på påskmustextraktet som endast görs i Örebro.


Detta är ett koncentrat, eller compound på fackspråk, där socker, syror och extraktet redan är blandat. Det betyder att produkten är färdig att blandas direkt med kolsyrat vatten och det smakar precis som påskmust ska göra.


Mängden är anpassad för ett 19 liters Corneliusfat. Det fungerar bra att tappa påskmust direkt ur tappkran men precis som när man häller upp påskmust från flaska får man relativt mycket skum. Sikta på ungefär samma kolsyrevolym som för öl. Bäst resultat får man med en mottrycksfyllare. Vi har använt Boel iTap med gott resultat.

 

 

 Volym 2,4 liter i dunk med skruvkork

 

DOSERING: 1 DEL PÅSKMUST KONCENTRAT ÄR FÄRDIGT ATT BLANDAS MED 7 DELAR KOLSYRAT VATTEN

Ingredienser: Socker, vatten, färg (sockerkulör E150c), naturlig humle och maltarom (av korn), syra (citronsyra), aromämnen, konserveringsmedel (E211, E202)
Förvaras mörkt och svalt +5°C till 15°C

Näringsvärdesdeklaration per 100 ml färdig dryck, Brix 8.9
Energi: 155 kJ (37 kcal)
Fett: < 0,02 g varav mättat fett: < 0,02 g
Kolhydrat: 9 g varav sockerarter: 8,8 g
Protein: < 0,1 g
Salt:< 0,01 g

Teknisk info

Produktinformasjon

Användningsområde Öl


Alternativ
Support
Recensioner