Starkvinsjäst, 5 gram

Starkvinsjäst, 5 gram

Saccaromyces Cerevisiae

Artikelnummer: 108530

Bäst före 2025-01-31. Torrvara som är bra även därefter.

Vinjäst lämplig för alla typer av vin. Speciellt lämplig för framställning av starkviner och mousserande viner. Jäsningstemperatur 7-35 grader. Max alkoholhalt 18 %. Kan även användas tillsammans med jästnärsalt för att få igång jäsning om den av något skäl har avstannat.

 

17 SEK
-+
100+i lager
BeskrivningTeknisk infoAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Starkvinsjäst, 5 gram Vinjäst Saccaromyces Cerevisiae lämplig för alla typer av vin. Speciellt lämplig för framställning av starkviner och mousserande viner. Jäsningstemperatur 7-35 grader. Max alkoholhalt 18 %. Kan även användas tillsammans med jästnärsalt för att få igång jäsning om den av något skäl har avstannat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Användningsområde Vin
Jästtyp Vin


Alternativ
Support
Recensioner