Jäst för mjöd 10 g, Coobra

Jäst för mjöd 10 g, Coobra

Torrjäst för mjöd

Artikelnummer: 107549

Coobra mjödjäst

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge en ren mjöd med lite till inga estrar. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i musten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.

24 SEK
-+
20+i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Saccharomyces Cervisie, specialtorkad för att ge en ren Mjöd med lite till inga estrar. Bästa jästemperatur är 22-25°C, max 27°C. För bästa resultat, lös upp jästen i 3 dl vatten runt 22-25°C och låt dra i ca 30 min.  Därefter hälls jästen försiktigt i musten – låt ligga orörd på ytan. Jästen bör ha kommit igång efter ca 10 timmar. Jästen förstörs vid temperatur strax över 30°C.

Förvaring: Förvara svalt.

Teknisk info

Produktinformasjon

Jästtyp Mjöd


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner