5037 är ett mjöl designat för pizza. Det är ett relativt startk mjöl med högt gluteninnehåll (W300-340) och lämpar sig väl för hydrering upp till 85%. En riktig legend i pizzamjölssvängen. Måste prövas!
Specifikationer
Malningsgrad:
|
Tipo 0
|
Fuktighet:
|
max 15,5%
|
W:
|
300-340
|
P/L:
|
0,55-0,65
|
Gluteninnehåll:
|
43-45%
|
Hydrering:
|
upp till 85%
|
Jäsningstid 20°C:
|
12h (upp till)
|
Jäsningstid 4°C:
|
24h (upp till)
|
Näringsinnehåll (per 100g)
Kolhydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
13,2
|
Salt:
|
0,003
|
Energi (kj):
|
1520
|
Energi (kcal):
|
358,0
|
Förpackningens storlek