Caputo Manitoba Oro 1 kg

Caputo Manitoba Oro 1 kg

Extra finmalt mjöl

Artikelnummer: 103954
Finmalt mjöl av vete odlat i Manitoba-distriktet i Kanada.

Manitoba-mjöl har sitt ursprung i Nord Amerika och södra Kanada och är mycket populärt bland italienerna sedan mjölet introducerades av amerikanska soldater under andra världskriget. Mjölet har ett högt innehåll av glutenprotein som ger en elastisk och smidig deg. Tipo «0» mjölet används till exempel för bakning av bröd, brukes for eksempel til baking av brød, smördeg, croissanter och pizza. Vi rekommenderar att använda manitoba som förstärkning i pizzadegen för ett mer elastiskt resultat, perfekt för att kasta i luften som en äkta «pizzaiolo».

 

49 SEK
-+
10i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Finmalt mjöl av vete odlat i Manitoba-distriktet i Kanada.

Manitoba-mjöl har sitt ursprung i Nord Amerika och södra Kanada och är mycket populärt bland italienerna sedan mjölet introducerades av amerikanska soldater under andra världskriget. Mjölet har ett högt innehåll av glutenprotein som ger en elastisk och smidig deg. Tipo «0» mjölet används till exempel för bakning av bröd, brukes for eksempel til baking av brød, smördeg, croissanter och pizza. Vi rekommenderar att använda manitoba som förstärkning i pizzadegen för ett mer elastiskt resultat, perfekt för att kasta i luften som en äkta «pizzaiolo».

Manitoba vetemel ger ett luftigt och smakfull resultat.

Mjölstyrka: W 370-390

Antico Molino Caputo är ett familjeföretag som nu leds av tredje generastionen Caputo. Caputo är en av de ledende leverantörerna av «00» mjöl i Italien och USA. De anses av manga att producera världens bästa pizza-mjöl. Mjölet klassificeras efter hur finmalt det är, från tipo "1" som är grövst och "00" som är finast. "00" karakteriseras som det bästa mjölet som mals i Italien, med fin, puderaktig konsistens.

 

 

 

Teknisk info


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner