5046 är ett mjöl designat för pizza. Det är ett medelstarkt mjöl (W180-220) och är väl lämpat för måttliga hydrering (upp till 65%).
Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.
Kan innehålla spår av soja.
Specifikationer
Malningsgrad:
|
Tipo 0
|
Fuktighet:
|
max 15,5%
|
W:
|
180-220
|
P/L:
|
0,55-0,65
|
Gluteninnehåll:
|
37-39%
|
Hydrering:
|
55-65%
|
Jäsningstid 20°C:
|
6h (upp till)
|
Jäsningstid 4°C:
|
12h (upp till)
|
Näringsinnehåll (per 100g)
Kolhydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
11,2
|
Salt:
|
0,003
|
Energi (kj):
|
1486,0
|
Energi (kcal):
|
350,0
|
Förpackningens storlek