Petra 5063 Napolitane 5 kg

Petra 5063 Napolitane 5 kg

Tipo 0

Artikelnummer: 105559

OBS: Märkt bäst före Oktober-24 men bra därefter!

5063 är ett idealiskt mjöl för att baka traditionell napolitansk pizza och godkänt av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana), och är jämförbart med Pizzeria från Caputo.

5063 är medelstark (W260-280) och passar bra i kombination med biga, men fungerar även utmärkt utan användning av jäststarter.

105 SEKKampanjpris
209 SEKOrdinarie Pris
-+
8i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

5063 är ett idealiskt mjöl för att baka traditionell napolitansk pizza och godkänt av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana).

 

5063 är medelstark (W260-280) och passar bra i kombination med biga, men fungerar även utmärkt utan användning av jäststarter.

 

Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.

 

Kan innehålla spår av soja

  

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 0

Fuktighet:

max 15,5%

W:

260-280

P/L:

0,55-0,65

Gluteninnehåll:

41-43%

Hydrering:

55-70%

Jäsningstid 20°C:   

12t (upp till)

Jäsningstid 4°C:

48t (upp till)

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:   

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

12,7

Salt:

0,003

Energi (kj):

1511,0

Energi (kcal):

356,0

 

Förpackningens storlek

12,5 kg

5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner