Petra 5046 12,5 kg

Petra 5046 12,5 kg

Designad för pizzatillverkning

Artikelnummer: 104186
OBS: Märkt bäst före oktober-24 men bra därefter!

5046 är ett mjöl designat för pizza. Det är ett medelstarkt mjöl (W180-220) och lämpar sig väl för måttlig hydrering (upp till 65%), och kan jämföras med Classica från Caputo.

194 SEKKampanjpris
389 SEKOrdinarie Pris
-+
20+i lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

5046 är ett mjöl designat för pizza. Det är ett medelstarkt mjöl (W180-220) och är väl lämpat för måttliga hydrering (upp till 65%).

Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.

Kan innehålla spår av soja.

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 0

Fuktighet:

max 15,5%

W:

180-220

P/L:

0,55-0,65

Gluteninnehåll:

37-39%

Hydrering:

55-65%

Jäsningstid 20°C:   

6h (upp till)

Jäsningstid 4°C:

12h (upp till)

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:  

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

11,2

Salt:

0,003

Energi (kj):

1486,0

Energi (kcal):

350,0

 

Förpackningens storlek

12,5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner