LalBrew® New England är en ale-jäst utvald specifikt för sin förmåga att ge en unikt fruktig ester-profil, som eftersträvas i öl av East Coast-typ. En typisk jäsning med LalBrew® New England ger tropiska och fruktiga estrar, med tonvikt på stenfrukter som persika. Genom full effekt av ß-glucosidase enzyme, kan LalBrew® New England stimulera biotransformation och accentuera humlesmaker och arom. LalBrew® New England ger medium till hög utjäsning med medium flockulering, ett perfekt val för East Coast ales.
Specifikationer:
Flockulering: Medel
Rekommenderad jästemperatur: 18-25°C
Alkoholtolerans: Medel (9%)
Utjäsning: 78-83%
Rekommenderad jästmängd: 10-20 g/10 liter
Rekommenderas för:
Altbier, American Wheat, Blonde Ale, Brown Porter, Cream Ale, English Brown Ale, English IPA, Extra Special Bitter, Irish Red Ale, Mild, New England IPA, New England Pale Ale, Old Ale, Special/Best Bitter, Sweet Stout
Technical Data Sheet