Petra 0101 HP 2,5 kg

Petra 0101 HP 2,5 kg

Mycket starkt mjöl

Artikelnummer: 105566

Mjölet är något grövre (Tipo 1), och har mer fibrer, än de vanligaste pizzamjölen.

 

Petra 0101 HP är mycket starkt mjöl (W390-420), och kan jämföras med Manitoba Oro från Caputo. Den är lämplig för långtidsjäsning och för användning på pizza, ciabatta och croissanter.

 

Det är också ett mjöl som passar utmärkt att använda i surdeg, och det tål frysning bättre än vanliga mjölsorter.

165 SEK
Inte i lager (29dagar)
Skicka ett mail när varan finns på lager
BeskrivningTeknisk infoTillbehörAlternativSupportRecensioner
Beskrivning

Petras revolutionerande HP (High Performance) serie har utvecklats genom mer än 5 års testning och forskning. Petra 0101 HP består av en blandning av olika vetekorn, inklusive patenterade grodda vetekorn. Detta resulterar i mycket välsmakande och stabila produkter.

 

Mjölet är något grövre (Tipo 1), och har mer fibrer, än de vanligaste pizzamjölen. Petra 0101 HP är mycket starkt mjöl (W390-420) och lämpar sig för långtidsjäsning och för användning på pizza, ciabatta och croissanter. Det är också ett mjöl som passar utmärkt att använda i surdeg, och det tål frysning bättre än vanliga mjölsorter.

 

Kan innehålla spår av soja.

  

Specifikationer

Malningsgrad:

Tipo 1

Fuktighet:

max 15,5%

W:

390-420 

P/L:

0,60-0,70

Gluteninnehåll:

upp till 90%

Hydrering:

upp till 90%

Jäsningstid 20°C:   

16h (upp till)

Jäsningstid 4°C:

84h (upp till)

  

  

Näringsinnehåll (per 100g)

Kolhydrater:  

72,0

Fiber:

2,0

Fett:

1,5

Proteiner:

13,2

Salt:

0,003

Energi (kj):

1520

Energi (kcal):

358

 

Förpackningens storlek

12,5 kg

5 kg

Teknisk info


Tillbehör
Alternativ
Support
Recensioner