Petras revolutionerande HP (High Performance) serie har utvecklats genom mer än 5 års testning och forskning. Petra 0101 HP består av en blandning av olika vetekorn, inklusive patenterade grodda vetekorn. Detta resulterar i mycket välsmakande och stabila produkter.
Mjölet är något grövre (Tipo 1), och har mer fibrer, än de vanligaste pizzamjölen. Petra 0101 HP är mycket starkt mjöl (W390-420) och lämpar sig för långtidsjäsning och för användning på pizza, ciabatta och croissanter. Det är också ett mjöl som passar utmärkt att använda i surdeg, och det tål frysning bättre än vanliga mjölsorter.
Kan innehålla spår av soja.
Specifikationer
Malningsgrad:
|
Tipo 1
|
Fuktighet:
|
max 15,5%
|
W:
|
390-420
|
P/L:
|
0,60-0,70
|
Gluteninnehåll:
|
upp till 90%
|
Hydrering:
|
upp till 90%
|
Jäsningstid 20°C:
|
16h (upp till)
|
Jäsningstid 4°C:
|
84h (upp till)
|
Näringsinnehåll (per 100g)
Kolhydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
13,2
|
Salt:
|
0,003
|
Energi (kj):
|
1520
|
Energi (kcal):
|
358
|
Förpackningens storlek