5063 är ett idealiskt mjöl för att baka traditionell napolitansk pizza och godkänt av AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana).
5063 är medelstark (W260-280) och passar bra i kombination med biga, men fungerar även utmärkt utan användning av jäststarter.
Petramjöl förvaras torrt och svalt och för att bibehålla maximal kvalitet bör mjölet inte utsättas för direkt ljus och/eller värme.
Kan innehålla spår av soja
Specifikationer
Malningsgrad:
|
Tipo 0
|
Fuktighet:
|
max 15,5%
|
W:
|
260-280
|
P/L:
|
0,55-0,65
|
Gluteninnehåll:
|
41-43%
|
Hydrering:
|
55-70%
|
Jäsningstid 20°C:
|
12t (upp till)
|
Jäsningstid 4°C:
|
48t (upp till)
|
Näringsinnehåll (per 100g)
Kolhydrater:
|
72,0
|
Fiber:
|
2,0
|
Fett:
|
1,5
|
Proteiner:
|
12,7
|
Salt:
|
0,003
|
Energi (kj):
|
1511,0
|
Energi (kcal):
|
356,0
|
Förpackningens storlek