Välj visning:
Du har valt:

PETRA

 

 

Beskrivning Mjölstyrka Rekommenderad
hydrering
Protein
innehåll
Rekommenderad
stigtid
Malningsgrad

Petra 5046

Designad för
pizzatillverkning
W 180-220 55-65% 11,2% 6-12 timmar Tipo 0

Petra 5063

Lämplig för napolitansk pizza W 260-280 55-70% 12,7% 12-48 timmar Tipo 0

Petra 5078

Luftig deg
unik doft och arom
W 350-380 55-70% 12,7% 16-48 timmar Tipo 0

Petra 0101 HP

Mycket
starkt mjöl
Högt fiberinnehåll
W 390-420 upptill 90% 13,2% 16-84 timmar Tipo 1

Petra 0102 HP

Ett mångsidigt mjöl W 320-340 60-70% 13,2% 6-48 timmar Tipo 1

Petra 3

Stenmalt
Starkt mjöl
Hög fiberhalt
W * 55-75% 13,5% 16-48 timmar Tipo 1

Petra 1110

Ekologisk
Medelstark
W 280-300 55-70% 12,5% 12-48 timmar Tipo 0

Petra 1111

Mycket starkt mjöl
Högt fiberinnehåll
W 300-320 55-70% 12,5% 12-48 timmar Tipo 1

Petra 0415

Ekologiskt dinkelmjöl
För utblandning
W * 65-75% 13% 12-48 timmar Tipo 1

 

*W och P/L värden knutna till dessa mjöl uppges inte då det höga fiberinnehållet (7,9/100g) ger stora felutslag på Chopins alveograf.